De Bonte Koe logo
nl
Winkelmand
Uw Winkelmand
Uw winkelmand is leeg.
NederlandsEnglish
Macaron workshops
In een unieke setting alles over macarons leren

Macaron workshops

Een macaron is een van oorsprong Frans koekje gemaakt van amandelen, poedersuiker en eiwit. De perfecte macaron heeft een ‘bite’, een zachte ganache vulling en een ‘voetje’, bestaande uit het geschulpte randje wat ontstaat tijdens het bakken. Tijdens de macaron workshop bij De Bonte Koe leert u deze versnaperingen te maken.

Pâtissière bij De Bonte Koe

Ramona Hilterholtze, pâtissière bij De Bonte Koe, geeft onze macaron workshops. Zij heeft de fijne kneepjes van macaron-vervaardiging geleerd in het Duitse Keulen bij pâtisserie Törtchen Törtchen (‘Törtchen’ betekent ‘taartje).

Wat houdt een macaron workshop in?

Tijdens de workshop leert u een volledige macaron maken. Aan het begin van de workshop zal de uitgereikte receptuur besproken worden. Eerst maken we de vulling van de macaron, de ganache. U kiest zelf welke smaak ganache u gaat maken. Daarna maakt u een eigen gekozen kleur koekjes. Als de twee componenten af zijn, zet u ze in elkaar en neemt u ze mee naar huis. Zorg voor gemakkelijke kleding en schoenen, want tijdens de workshop is er geen gelegenheid om te zitten.

Zie onderaan de pagina voor de geplande macaron workshops.

De Bonte Koe Chocolade
De Bonte Koe Chocolade
De Bonte Koe Chocolade
De Bonte Koe Chocolade
De Bonte Koe Chocolade
De Bonte Koe Chocolade