Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat u vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@debontekoe.nl of 010-4732751.

Hoe wordt de chocolade bezorgd?

Wij bezorgen de producten die verzendbaar zijn per post. Bij het chocoladeproduct kunt u zien of het door de brievenbus past of als pakket bezorgd wordt. Wij maken hiervoor gebruik van PostNL. Als u op een werkdag voor 15:00 bestelt, wordt uw product de volgende dag geleverd.

Is jullie handgemaakte chocolade duurzaam?

Ja! Al onze chocolade is gemaakt van biologisch gecertificeerde cacaobonen. Onze missie is om de lekkerste chocolade te maken van Nederland, met een positief effect op milieu en maatschappij. We willen hiermee een voorbeeld zijn voor andere ambachtelijke familiebedrijven. Wilt u hier meer over weten? Ga naar onze missie pagina.

Hoe lang is jullie handgemaakte chocolade houdbaar?

Onze massieve chocolade is zeker drie maanden houdbaar. In de bonbons en bouchées worden verse vullingen verwerkt die maximaal vier weken houdbaar zijn.

Hebben jullie lactosevrije/vegan chocolade?

Wij hebben lactosevrije/vegan producten. Onze massieve pure chocolade is altijd lactosevrij.In de webshop kunt u filteren op lactosevrij/vegan.

Is jullie handgemaakte chocolade glutenvrij?

Al onze bonbons en repen (met uitzondering van de suikervrije chocoladereep, de pistache kunefe reep) zijn glutenvrij. Onze granola en kruidnoten zijn niet glutenvrij.

Is jullie handgemaakte chocolade gelatine vrij?

Onze chocoladeproducten bevatten geen gelatine. Deze zijn dus halal.

Hoe kan de handgemaakte chocolade het best bewaard worden?

Chocolade kunt u het beste buiten de koelkast bewaren, omdat er anders condensvorming ontstaat op de chocolade. Eén van de eigenschappen van chocolade is dat het snel geuren en smaken opneemt, dus u kunt uw chocolade het beste op kamertemperatuur, niet in direct zonlicht en niet in directe omgeving van bijvoorbeeld zeepproducten bewaren.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Voor andere vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens.

De Bonte Koe BV
Lange Haven 54
3111 CH Schiedam
010-4732751
info@debontekoe.nl

Neem contact op