Chocolade voor de horeca

Als horecabedrijf weet u dat de kleine details het verschil maken voor een onvergetelijke ervaring. Daarom biedt De Bonte Koe Chocolade verschillende mogelijkheden om uw gasten te laten genieten van handgemaakte, duurzame chocolade.

Wat wij u kunnen bieden:

1. Bonbons, Bouchées en Truffels in Caisses

Serveer onze verrukkelijke bonbons, bouchées of truffels in elegante caisses voor een visueel en smaakvolle traktatie. Elk stukje is een meesterwerk van smaak en ambacht.

2. Warme Chocolade met Chocoladeschaafsel

Bied uw gasten de ultieme verwennerij met een kop warme chocolade, bereid met ons exclusieve chocoladeschaafsel. Een romige, intense smaakervaring die de zintuigen zal strelen.

3. Warme Chocolade met Chocodrank Lolly's

Voor een unieke twist op de klassieke warme chocolade, serveer deze met onze chocodrank lolly's. Uw gasten kunnen zelf de intensiteit van de smaak bepalen door de lolly in de warme melk te laten smelten.

4. Chocoladelepeltjes

Verras uw gasten met onze handgemaakte chocoladelepeltjes, perfect voor bij een kop koffie of thee. Een kleine, maar smaakvolle traktatie die indruk zal maken.

5. Warme Chocolade in Koppen van De Bonte Koe

Serveer uw warme chocolade in onze exclusieve koppen van De Bonte Koe voor een authentieke en stijlvolle ervaring. Uw gasten zullen zich ondergedompeld voelen in de wereld van pure chocoladegeneugten.

Vraag een zakelijk account aan

Wilt u uw gasten verrassen met onze duurzame, handgemaakte chocolade? Vraag dan vandaag nog een zakelijk account aan bij De Bonte Koe Chocolade.

De volgende horeca bedrijven gingen u voor: